Nuoret kohti työtä!

Aurakoulutus navigoi sinut perille kiinnostavaan koulutukseen tai toivomaasi työhön. Sinä kerrot suunnan ja Aurakoulutuksen tiimi ohjaa sinut oikealle reitille.

Nuoret kohti työtä! -palveluun valitaan vain 600 varsinaissuomalaista nuorta, alle 30-vuotiasta työtöntä työnhakijaa. Voit ilmoittautua mukaan TE-toimiston järjestämissä infotilaisuuksissa tai kysyä omalta virkailijaltasi miten sinä pääset mukaan! Huom! Nuoret kohti työtä! -palvelun asiakasohjaus on päättynyt 30.4.2019. Kysy TE-toimiston virkailijaltasi muista saatavilla olevista palveluista.

Mietitään yhdessä määränpäätäsi, me tarjoamme reittejä ja sinä valitset suunnan.

  • kouluun (jäikö jotain kesken?)
  • töihin (meillä on suorat kontaktit alueen yrityksiin)
  • tai kokeilemaan jotain ihan uutta alaa.

43% palveluun valituista varsinaissuomalaisista nuorista on valinnut neljästä palveluntuottajasta meidät! (*tilanne 03/2019) Olemme saaneet palvelussa aloittaneilta asiakkailtamme palautetta mm.

”Aurakoulutus ja ohjaajani on viime kuukausina toiminut pohjana ja auttajana tulevaisuuden mietinnässä ja tämän hetkisten asioitten järjestelyssä. On tullut olo siitä, ettei ole yksin asioitten hoitamisen kanssa ja kehtaa pyytää apua.”

”Henkilökunta on rentoa ja siellä on hyvä meininki. Ne tietää paljon kaikesta. Toimistokoira on ihana!”

”Olen positiivisesti yllättynyt palvelusta ja itse sain tukea ja ohjausta yritykseltä. Toivon, että tulevaisuudessa heillä on mahdolisuus jatkaa tätä työtä, sillä itselle jäi todella positiivinen kuva. Ovat aidosti läsnä ja auttavat hakijaa omana itsenään, eikä vain työkkärin tyyliin liukuhihnalla ja tuominnut vaan yhtenä nimenä papereissa.”

”Asioista otetaan selvää ja oikeasti yritetään auttaa asiassa kuin asiassa. Asiakkaan tilanne kiinnostaa työntekijää oikeasti.”

Meillä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja työllistämisestä Varsinais-Suomen alueella, sekä kattava kumppaniverkoston tuki. Tule meille ja mietitään yhdessä juuri sinulle oikea suunta tulevaisuuteen!

Lataa esite:

Lataa-tästä-esite-suomeksi

In English: In-English

På Svenska: På-svenska

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan Suviin!
Soita, tekstaa tai WhatsAppaa:

suvi@aurakoulutus.fi

045 601 8018

Yhteistyössä