TERVETULOA PALVELUALOJEN URAVALMENNUKSEEN!

Valmennuksen tavoitteena on löytää osallistujille työllistymis- ja koulutusratkaisuja. Valmennus kestää yhteensä kahdeksan viikkoa koostuen neljän viikon teoria- ja neljän viikon työelämäjaksosta. Työelämäjaksolla pääset näyttämään osaamisesi työnantajalle. Työelämäjakson tavoitteeksi voidaan näin asettaa esimerkiksi työpaikan saaminen. Opetuksellinen otteemme on kaukana koulumaisuudesta.

Ensimmäiset neljä viikkoa sisältävät paljon ohjattua käytännön työnhakua ja koulutushakemusten tekemistä. Opetuksessa käytämme kannettavia tietokoneita. Valmennuspäivät alkavat kello 9 ja päättyvät kello 15 sisältäen riittävän määrän taukoja. Koulutustiloissa on jääkaappi ja mikroaaltouuni omien eväiden säilytykseen ja lämmitykseen sekä lisäksi tarjolla on kahvia ja teetä. Valmennukseen osallistuville maksetaan läsnäolopäiviltä työmarkkinatukea 32 euroa/pv ja verotonta kulukorvausta 9 euroa/pv.

Aloitamme uravalmennuksen Valiocenterin tiloissa osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 21-23 D (Linja-autoasemalta noin 500 metriä rautatieasemalle päin). Löydät meidät Valio Centerin sisäpihalta, Wulffin kulman yläkerrasta (D-rappu, 4krs.) Sisäpihalle ei saa pysäköidä ja ilmaisia parkkipaikkoja on Logomosillan rakennustöiden alettua lähistöllä vähänlaisesti.

Lisätietoja saat helpoiten soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi ja nimesi tekstiviestillä numeroon 044 979 3222.

Terveisin, Heidi, Aurakoulutus Oy