TERVETULOA PALVELUALOJEN URAVALMENNUKSEEN!

Valmennuksen tavoitteena on löytää osallistujille työllistymis- ja koulutusratkaisuja. Valmennus kestää yhteensä kahdeksan viikkoa koostuen neljän viikon teoria- ja neljän viikon työelämäjaksosta. Työelämäjaksolla pääset näyttämään osaamisesi työnantajalle. Työelämäjakson tavoitteeksi voidaan näin asettaa esimerkiksi työpaikan saaminen. Opetuksellinen otteemme on kaukana koulumaisuudesta.

Ensimmäiset neljä viikkoa sisältävät paljon ohjattua käytännön työnhakua ja koulutushakemusten tekemistä. Opetuksessa käytämme kannettavia tietokoneita. Valmennuspäivät alkavat kello 9 ja päättyvät kello 15 sisältäen riittävän määrän taukoja. Koulutustiloissa on jääkaappi ja mikroaaltouuni omien eväiden säilytykseen ja lämmitykseen sekä lisäksi tarjolla on kahvia ja teetä. Kaikille valmennukseen osallistuville maksetaan läsnäolopäiviltä työmarkkinatukea 33,78 euroa/pv ja verotonta kulukorvausta 9 euroa/pv. (Jos sinulle maksetaan ansiosidonnaista päivärahaa, maksetaan se ja veroton kulukorvaus.)

Aloitamme uravalmennuksen Valiocenterin tiloissa osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 21-23 D (Linja-autoasemalta noin 500 metriä rautatieasemalle päin). Löydät meidät Valio Centerin sisäpihalta, Wulffin kulman yläkerrasta (D-rappu, 4krs.) Sisäpihalle ei saa pysäköidä ja ilmaisia parkkipaikkoja on lähistöllä vähänlaisesti, Läntisellä Pitkälläkadulla on kiekko- ja mittaripaikkoja.

COVID –tiedote
Uravalmennus toteutetaan lähi- ja etäkoulutuksina. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimimme vastuullisesti yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa. Otamme sinuun vielä yhteyttä ennen valmennusta ja kerromme lisätietoa uravalmennuksen käytännöistä .
Tervetuloa uravalmennukseen!

Lisätietoja saat helpoiten soittamalla tai lähettämällä kysymyksesi ja nimesi tekstiviestillä numeroon 040 777 3164

Terveisin Petri