Aurakoulutus Oy:n työhönvalmennus siirtyi 1.4.2022 alkaen Turun TAITO-koulutukselle. Aiemmin yhteistyössä toteutettu palvelu siirtyi nyt kokonaan TAITO-koulutuksen nimiin. 

Valmentajat, puhelinnumerot ja osoite pysyvät ennallaan.
Lue lisää työhönvalmennuksesta Turun TAITO-koulutuksen sivuilta.

Henkilökohtaista ja yksillöllistä palvelua, tavoitteena työ- tai koulutuspaikka. Sinä päätät, me autamme!

Valmennus räätälöidään aina yksilöllisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan.

  • Kartoitamme osaamisesi, vahvuutesi, motivaatiosi – osaat enemmän kuin uskotkaan!
  • Mietitään yhdessä tavoitteet ja piirretään askelmerkit sen mukaan.
  • Tsemppaamme ja ohjaamme eteenpäin, sen me osaamme!
  • Tehdään työnhaun asiakirjoistasi sinun näköisesi! Sinun on helppoa seisoa niiden takana ja jatkossa osaat muokata niitä itse.

Ilmoittaudu tästä vaikka vain ansioluettelon päivitykseen ja nykyaikaistamiseen!

Valmennuksen päättyessä 71,9% kertoo:
”Tilanne työmarkkinoilla valmennuksen päättyessä jokin muu kuin työttömyys.

Valmennuksen päättyessä keräämme asiakaspalautetta ja olemme saaneet erinomaista palautetta: valmentajamme arvioidaan onnistuneen 4,6/5 tyytyväisyydellä ja valmennus kokonaisuudessaan 4,5/5.
Lataa_tästä_uusi_palauteraportti_25.10.2021

Reitti töihin…

Tehtävämme on löytää täydellinen match, yhdistää oikea työnhakija juuri oikean työnantajan kanssa. Meidän ammattitaitoamme on vakuuttaa yritys sinun osaamisestasi tai ainakin motivaatiostasi tehdä töitä ja asenteestasi oppia uutta!

Työllistymisen tueksi voimme halutessasi käyttää esim. lyhyttä työkokeilua, jossa pääset näkemään, onko työ sellaista, jota haluat tehdä ja vastaako työpaikka tarpeitasi ja toiveitasi sekä näyttämään yritykselle motivaatiosi ja halusi työllistyä. Usein työkokeilu kauttamme johtaa pitkäaikaiseen työllistymiseen!

…vai kouluun?

Toteutamme työhönvalmennusta yhteistyössä Turun Taito-koulutus Oy:n kanssa, joka on Varsinais-Suomen suurimman toisen asteen oppilaitoksen Turun Ammatti-instituutin ja suurimman aikuiskouluttajan Turun Ammatillisen Aikuiskoulutuskeskuksen tytäryhtiö.

Tämän lisäksi meillä on hyvät kontaktit alueen muihinkin oppilaitoksiin ja Turun oppisopimustoimistoon. Hyviä vaihtoehtoja löytyy myös esim. TE-toimiston järjestämistä työvoimakoulutuksista. Vaihtoehtoja on – sinä päätät!

Meillä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja työllistämisestä Varsinais-Suomen alueella sekä kattava kumppaniverkoston tuki. Tule meille ja mietitään yhdessä juuri sinulle oikea suunta tulevaisuuteen!

Esitteet, lataa tästä:

Lataa_esite_suomeksi

Broschyr_på_svenska

Brochure_in_english

Työhönvalmennukseen ilmoittautuminen

Työhönvalmennuksen päättöpalaute