Henkilökohtaista ja yksillöllistä palvelua, tavoitteena työ- tai koulutuspaikka. Sinä päätät, me autamme!

Valmennus räätälöidään aina yksilöllisten tarpeiden ja tilanteiden mukaan.

  • Kartoitamme osaamisesi, vahvuutesi, motivaatiosi – osaat enemmän kuin uskotkaan!
  • Mietitään yhdessä tavoitteet ja piirretään askelmerkit sen mukaan.
  • Tsemppaamme ja ohjaamme eteenpäin, sen me osaamme!
  • Tehdään työnhaun asiakirjoistasi sinun näköisesi! Sinun on helppoa seisoa niiden takana ja jatkossa osaat muokata niitä itse.

Valmennuksen päättyessä 72,2% kertoo:
”Tilanne työmarkkinoilla valmennuksen päättyessä jokin muu kuin työttömyys.

Valmennuksen päättyessä keräämme asiakaspalautetta ja olemme saaneet erinomaista palautetta: valmentajamme arvioidaan onnistuneen 4,7/5 tyytyväisyydellä ja valmennus kokonaisuudessaan 4,5/5.
Lataa_tästä_uusin_palauteraportti 13.8.2021

Reitti töihin…

Meidän tehtävämme on löytää täydellinen match, yhdistää oikea työnhakija oikean työnantajan kanssa. Meidän ammattitaitoamme on vakuuttaa yritys sinun osaamisestasi tai ainakin motivaatiostasi tehdä töitä ja asenteestasi oppia uutta!

Työllistymisen tueksi voimme tarvittaessa käyttää esim. lyhyttä työkokeilua, jossa pääset näkemään, onko työ sellaista, jota haluat tehdä ja vastaako työpaikka tarpeitasi ja toiveitasi sekä näyttämään yritykselle motivaatiosi ja halusi työllistyä. Usein työkokeilu kauttamme johtaa pitkäaikaiseen työllistymiseen!

…vai kouluun?

Toteutamme työhönvalmennusta yhteistyössä Turun Taito-koulutus Oy:n kanssa, joka on Varsinais-Suomen suurimman toisen asteen oppilaitoksen Turun Ammatti-instituutin ja suurimman aikuiskouluttajan Turun Ammatillisen Aikuiskoulutuskeskuksen tytäryhtiö.

Tämän lisäksi meillä on hyvät kontaktit alueen muihinkin oppilaitoksiin ja Turun oppisopimustoimistoon. Hyviä vaihtoehtoja löytyy myös esim. TE-toimiston järjestämistä työvoimakoulutuksista. Vaihtoehtoja on – sinä päätät!

Meillä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja työllistämisestä Varsinais-Suomen alueella sekä kattava kumppaniverkoston tuki. Tule meille ja mietitään yhdessä juuri sinulle oikea suunta tulevaisuuteen!

Työhönvalmennusta henkilökohtaisesti tapaamalla, puhelimitse tai sähköisesti verkon kautta. Lisätietoja palvelunumerostamme:
044 2311 664

Esitteet, lataa tästä:

Työhönvalmennus_esite_suomeksi

Broschyr_på_svenska

Brochure_in_english

Työhönvalmennukseen ilmoittautuminen

Työhönvalmennuksen päättöpalaute